Telefon
WhatsApp
ONYX Ankara Avm Çok Yakında Açılıyor....

Başkent Ankara’da yeni bir alışveriş ve yaşam merkezi yükseliyor. 876 dairenin yanı sıra 245 mağazanın bulunduğu Ankara’nın ilk açık hava alışveriş merkezi olan ONYX Ankara’nın lansmanı büyük ilgiyle karşılandı.  

GLA Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, Ankara’nın parlayan yıldızı ONYX Ankara ile ilgili açıklamalarda bulundu ve projenin lansmanına ilgi gösteren perakende dünyasının dev isimlerine teşekkür etti.

ONYX Ankara’da yer alacak 245 mağazanın kiralama işinin GLA firmasına emanet edildiğini ifade eden Çelik, özel bir projede yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

ONYX Ankara’nın pek çok yönüyle dikkat çeken bir proje olduğunu vurgulayan Çelik, “Günlük ortalama 200 bin araç trafiği aksında yer alan proje Sincan, Etimesgut, Eryaman ve Yenikent’in merkezinde bulunuyor. İstanbul-Ayaş yoluna hakim olan proje 100 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 876 daire, 245 mağaza, 18 bin metrekare peyzaj alanı içerisinde Ankaralılara başka bir yaşamın kapılarını aralayacak olan ONYX Ankara, başkentin ilk açık hava alışveriş merkezi olma özeliğine de sahip. Perakende sektörünün büyük ilgi gösterdiği ONYX Ankara ile başkentlileri bir an önce buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!